آشپــــــزی آشپــــــزی

بیسکویت شکلاتی

ابتدا فر را روشن کرده و روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد ) قرار می‌دهیم. در یک ظرف بزرگ کره و شکر کم کالری ماردین را مخلوط می‌کنیم و سپس تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و اضافه می‌کنیم . آرد ، کاکائو ، جوش شیرین و نمک را الک کرده و به مواد اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کاملا یک دست شوند. سپس خمیر را به گلوله های یک اینچی در آورده و کمی با قاشق پهن می‌کنیم و شکلات را میان آن قرار می‌دهیم سپس به مدت 8 تا 10 دقیقه درون فر قرار می‌دهیم.