آشپــــــزی آشپــــــزی

تارت توت فرنگی

اگر مایلید مهمان‌های‌تان را با یک دسر متفاوت غافل‌گیر کنید  پیشنهاد می‌کنیم دسر تارت توت فرنگی را تهیه کنید.
طرز تهیه خمیر تارت:
برای تهیه خمیر تارت آرد، شکر و نمک را چند بار الک کرده و کره را به قطعات ریز خرد کنید و به کاسه اضافه کنید. با دستتان کره را به خورد آرد دهید تا مخلوط شما به شکل خرده نان در آید. بعد آب سرد را کم کم اضافه کرده تا مواد خمیری شوند. این خمیر را یواش یواش تا جایی ورز بدهید که مواد به خوبی مخلوط شود. فراموش نکنید اگر موادخمیر بیشتر از اندازه ورز داده شود، خمیر تارت سفت می‌شود. خمیر را حدود نیم ساعت در کیسه پلاستیکی در یخچال استراحت دهید. بعد آن را درسطح آرد پاشی شده با وردنه پهن کنید و به اندازه قالب برش بزنید. خمیر را در محفظه قالب پهن کنید. بعد از اینکه همه خمیر قالب زده شد، با چنگال چند سوراخ در کف تارت ایجاد کنید. پس از آن قالب را در فر از پیش گرم شده با 200 درجه سانتیگراد قرار بدهید. بعد از این مدت قالب را بیرون آورده، بگذارید تارت‌ها خنک شوند.
طرز تهیه کرم کاستارد
آرد، نشاسته ذرت و شکر را در شیر سرد حل کرده و روی حرارت ملایم قرار بدهید. آن‌ها را مدام هم زده تا غلیظ شوند. در ظرفی دیگر زرده‌ها را با وانیل مخلوط و با همزن برقی هم بزنید و بعد به مخلوط اضافه کنید و سریع هم بزنید تا تخم‌مرغ در مایه نبندد. به مدت یک تا دو دقیقه مخلوط را روی حرارت ملایم هم بزنید. پس از آن کره را به مواد اضافه کرده و از روی حرارت بردارید. زمان دهید تا  کرم سرد شود. برای اینکه کرم تا زمانی که سرد می‌شود رویه نبندد، باید هر از گاهی آن را هم زد یا اینکه با محافظ غذا روی آن را پوشاند طوری که محافظ با سطح کرم تماس داشته باشد. نان‌های تارت را از قالب در آورده و در آن‌ها کرم کاستارد بریزید. روی تارت‌ها  را با توت فرنگی نیمه شده و کمی خامه تزیین کنید.
نوش جان!