آشپــــــزی آشپــــــزی

تست فرانسوی

طرز تهیه: تکه های نان فرانسوی را روی سینی فر قرار داده بگذارید یک شب بماند تا کمی بیات شود. پس از این که نان ها آماده شد، فر را روی 360 درجه فارنهایت روشن کنید تا گرم شود. تخم مرغ ها را در ظرفی بزرگ خوب زده با شیرین کننده ماردین، شیر، شیر پرچرب، وانیل و دارچین مخلوط کنید. خرده های نان خشک شده را به ان اضافه کرده بگذارید چند دقیقه بماند. سپس نان ها را به داخل این مایع بیاندازید و به آرامی مخلوط کنید. سپس با برس مخصوص آشپزی روی کاغذ روغنی به ابعاد 1.5 در 2.5 متر کره آب شده بزنید و نصف نان ها را روی آن قرار دهید. سپس شاه توت ها را به طور مساوی روی این لایه از نان ها پخش کنید. مقداری شیرین کننده ماردین را روی توت ها بپاشید. بقیه نان ها را روی شاه توت ها قرار دهید( توجه داشته باشد که خرده های نان را از روی آن ها بردارید). باقی مانده مخلوط تخم مرغی را خوب به هم زده و روی تست ها بریزید. بااستفاده از برس مخصوص باقی مانده کره آب شده را به آرامی روی محتویات بمالید. تست ها را به مدت حدوداً یک ساعت در فر قرار دهید تا آماد ه شود. این تست را می توانید با میوه تازه سرو کنید.