آشپــــــزی آشپــــــزی

سیب‌زمینی کاراملی

طرز تهیه:
سیب زمینی‌ها را حدود 10 دقیقه در قابلمه با آب‌جوش پخته تا جایی که نرم و ترد شود .بعد آن‌ها را آبکش کنید. شکر کم کالری ماردین را در یک ماهیتابه بزرگ، روی حرارت کم آب کرده و به آرامی هم بزنید. سپس کره و آب پرتقال را به شکر ماردین اضافه کرده و در حین آب شدن کره، مرتب مواد را هم بزنید. سیب زمینی‌ها داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید. آن‌هارا مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود. جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید. سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید.