آشپــــــزی آشپــــــزی

مرغی شیرین اما اسپایسی

این دستورالعملی فوق‌العاده برای درست کردن سینۀ مرغ است و مطمئنا از مزۀ آن سیر نخواهید شد. این بشقاب به عنوان غذای اصلی همراه با برنج و سبزیجات سرو می‌شود. روش تهیه: شکر کم کالری ماردین، عسل، سس سویا، زنجبیل، سیر و سس تند را در یک کاسه کوچک ترکیب کنید به میزان لازم به نوارهای مرغ نمک و فلفل بپاشید. در یک ماهیتابه با دمای متوسط روغن را داغ کنید. نوارهای مرغ را اضافه کرده و تا وقتی دو طرف آن‌ها قهوه‌‏ای شد سرخ کنید، برای هر طرف تقریبا یک دقیقه لازم است. سسی که درست کردید را بر روی مرغ خود بریزید. بگذارید تا 8 تا 10 دقیقه با دمای پائین بپزد تا وقتی که سس شما خودش را بگیرد.