آشپــــــزی آشپــــــزی

مرغ با طعم لیمو و بادام زمینی

  1. فر را از قبل در دمای 425 درجه فارنهایت گرم کنید. سینه مرغ را بر روی کاغذ پخت چرب نشده قرار دهید سپس با قلم مو به اندازه یک قاشق غذا خوری عصاره آب پرتقال غلیظ شده را بر روی آن بریزید. ( عصاره آب پرتقال باقیمانده را برای سس ذخیره کنید). سپس آن را در فر به مدت 15-20 دقیقه بپزید یا تا زمانی که از این طریق پخته شود.
  2. مقدار عصاره آب پرتقال باقیمانده، آب لیمو و سوپ مرغ در یک ماهی تابه کوچک قراردهید و با پودر شیرین کننده سبک ماردین و آرد ذرت را در یک کاسه کوچک مخلوط کنید و آنها را در سوپ مرغ هم بزنید و با حرارت متوسط ​​به بالا به مدت 8تا10 دقیقه قراردهید تا زمانی که سس به آرامی شروع به غلیظ شدن کند. سپس آن را از روی اجاق بردارید. کره را در سس هم بزنید، سپس موسیر و جعفری را به آن اضافه کنید و سس را بر روی سینه مرغ بریزید و بادام را بر روی سینه مرغ بپاشید و سپس آن را سرو کنید.