آشپــــــزی آشپــــــزی

مرغ تایلندی با سس نارگیل

مواد لازم برای تهیه سس نارگیل:

شیر کم چرب نارگیل 200میلی گرم رب کاری قرمز یا زرد رنگ 2 قاشق چایخوری سس ماهی 2 قاشق چایخوری پودرسبک ماردین 4 قاشق چایخوری کمی زردچوبه ذرت مخلوط با کمی آب 2 قاشق چایخوری چاشنی: یک قاچ لیمو

طرز تهیه: 1- مرغ را به تکه های 3 سانتیمتر مکعبی برش دهید. تمامی مواد لازم برای تهیه سس را در یک کاسه بریزید سپس مرغ را به آن اضافه کنید و سس را با گوشت مرغ مخلوط کنید و آن را با فلفل حداقل به مدت 2 تا 24 ساعت پوشش دهید و خنک کنید..

2-برای تهیه سس نارگیل تمامی مواد را در یک ماهی تابه کوچک قرار دهید و مواد مخلوط شده را به مدت 5 دقیقه بجوشانید سپس آرد ذرت را به آن بیفزاییدو به جوشاندن محتویات ادامه دهید تا مخلوط غلیظ شود.

3- قبل از پخت مرغ، چند سیخ چوبی کوتاه را به مدت 30 دقیقه در آب بخیسانیدسپس مرغ بر روی سیخ بکشید.

4- مرغ را بر روی کباب پز قرار دهید تا کباب شود و در طول پخت باقیمانده سس را بر روی آن بریزید.

5- سیخ کباب satay را با سس نارگیل گرم شده و مقداری جوشانده گل یاس یا برنج تایلندی سرو کنید.

6 – نکته: شیر نارگیل در قوطی های 400 میلی لیتری به فروش می رسد. شیر نارگیل های باقی مانده را به یک ظرف پلاستیکی انتقال دهید و آن برای استفاده در دستور غذای دیگر در جای خنک نگهداری کنید.