آشپــــــزی آشپــــــزی

مرغ و سالاد پرتقال با ترخون

طرز تهیه: 1- برای تهیه سس گوجه فرنگی ابتدا یک پرتقال را رنده کنید ، سپس1 قاشق چایخوری از آن را اندازه گیری کنید، و آب آن را با قشار دادن از یک نیمه در یک کاسه بریزد و با هم مخلوط کنید.

2- سپس ماست، سرکه و پودر ماردین را به آن بیفزایید و برای تهیه این سس با هم مخلوط کنید، برگ ها از چوب ترخون جدا کنید و تقریبا آنها راریز کنید، و برای طعم آن چاشنی را به محتویات درون کاسه بیفزایید.

3- پوست دو و نیم پرتقال باقی مانده را به تکه های قطور برش دهید.

4- برگ های اسفناج و شاهی آبی را بین چهار بشقاب تقسیم کنید سپس تکه های پرتقال را به آن بیفزایید بر روی کرفس و پیاز پخش کنید. پوست مرغ در صورت لزوم از آن جدا کنید و دور بیندازید. پرتقال را برش دهید و در سالاد بیندازید سپس سس را به آرامی به آن اضافه کنید.

5- نکته: در صورت استفاده از مرغ خام ، مرغ را بر روی تکه ای از کاغذ فویل قرار دهید و چاشنی نمک و فلفل را به آن بیفزایید و کاغذ فویل به صورت یک بسته تا بزنید سپس آن را بر روی یک سینی پخت قرار دهید و در فر با درجه 190 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید. قبل از استفاده از سالاد کاغذ فویل بسته بندی شده را باز کنید و اجازه دهید کاملاً خنک شود.