آشپــــــزی آشپــــــزی

میوه و کوسکوس

طرز تهیه: 1- کوسکوس را در یک کاسه بریزید و سپس 300میلی لیتر آب جوش را روی آن بریزید تا به اندازه کافی با آن پوشش داده شود و به مدت 10 دقیقه بر روی آن بماند، سپس آن را با چنگال نرم کنید.

2- زردآلو، کرن بری و کوسکوس را اضافه کنید وهم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

3- مواد سس را با هم مخلوط کنید و آن را با نمک و فلفل سیاه تازه چاشنی بزنیدسپس آنها را بر روی کوسکوس بریزید وبه همراه جعفری هم بزنید. در صورت لزوم طعم و مزه آن را تنظیم کنید و بعد آن را بچشید.