آشپــــــزی آشپــــــزی

پن کیک با مربای آلبالو

● طرز تهیه : تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ای بشکنید. شیر و شکر و جوش شیرین را به همراه یک لیوان آب گرم روی تخم مرغ‌ها بریزید و آن‌ها را با تخم مرغ زن دستی یا همزن برقی مخلوط کنید در این هنگام آرد را تدریجا به مایه پن کیک اضافه کنید و به زدن ادامه دهید تا مایه کاملا یکدست شود. ماهیتابه کوچکی را روی حرارت متوسط قرار دهید و یک قاشق سوپخوری روغن توی آن بریزید روغن که داغ شد نصف ملاقه از مایه پن کیک را توی ماهیتابه بریزید ماهیتابه را برگردانید تا مایه به طور یکنواخت در سطح آن پخش شود زیر پن کیک که برشته شد آن را با کفگیر برگردانید. وقتی هر دو طرف پن کیک برشته شد آن را از ماهیتابه به بشقابی منتقل کنید، در این زمان روغن کف ماهیتابه را اندازه کنید و دوباره نصف ملاقه مایه پن کیک توی آن بریزید تا پن کیک دوم خودش را می گیرد و زیر آن برشته می شود. دو قاشق سوپ خوری مربا لای پن کیک اول بگذارید و آن را لوله کنید و توی دیس بگذارید. به همین ترتیب ادامه دهید تا مایه پن کیک تمام شود. پن کیک شما آماده است. نوش جان!