آشپــــــزی آشپــــــزی

ژله ی پفکی (رژیمی و سالم)

طرز تهیه: ژله ی ماردین و شكر و آب رو باهم مخلوط كرده روي حرارت ميگذاريم در حدي كه شكر آب بشه. دقت کنید که نبايد گرم بشه يا بجوشه سپس مواد رو از روي حرارت برداشته و باهم زن ميزنيم به مدت يك ربع بزنيم تا به شكل خامه اي بشه ( از خامه فرم گرفته سفت تر بشه) ته ظرف مورد نظر رو پودر نارگيل ميريزيم و مواد رو روي اون به صورت یکنواخت پخش می کنیم به مدت ٣ساعت داخل يخچال قرار ميدهيم وقتي خودشو گرفت برش ميديم در پودر نارگيل مي غلطونيم