آشپــــــزی آشپــــــزی

کباب دنده به همراه چاشنی انبه و خیار

چاشنی ها:

انبه ​​رسیده و پوست کنده شده متوسط1عدد خیار کمی درشت خرد شده¼ پیاز قرمز کوچک ریز خرد شده و یا قطعه قطعه شده ½ خلال پوست لیمو و آب لیمو 1 عدد پودرسبک ماردین2 قاشق چایخوری مقدار کمی نعناع یا گشنیزخرد شده مناسب برای 4 نفر

طرز تهیه:

ا- هر گونه چربی اضافی دنده بره را جدا کنیدو سپس روغن را با فلفل قرمز و پودر ماردین مخلوط کنید و گوشت دنده را در هر دو طرف تمیز کنید و ادویه و نمک و فلفل را به آن بیفزایید. سپس مواد را پوشش دهید و در یخچال جهت طبخ آماده کنید.

2- برای طعم،انبه را در تکه های کوچک برش دهید و تکه های کوچک انبه را با خیار و پیاز مخلوط کرده و آب لیمو و پوست آن را به همراه پودر ماردین تفت دهید . سپس آن را به مخلوط انبه ،خیار و پیاز اضافه نمایید و قبل از سرو کردن به آن نعناع یا گشنیز بیفزایید.

3- برای طبخ گوشت بره، آن را از قبل روی سیخ کباب گرم و یا بریان کنیدو هر طرف از آن را به طور متوسط به مدت 2تا3 دقیقه بپزید و سپس آن را با چاشنی انبه سرو کنید.