آشپــــــزی آشپــــــزی

کیک براونی

کیک براونی یکی از لذیذترین کیک‌هایی است که شما به راحتی می‌توانید در خانه آن را آماده کنید؛ طرز تهیه: فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) گرم کنید. ظرفی مربع شکل به ابعاد ۲۰ سانت بردارید و چرب کنید، سپس روی آن آرد بپاشید. در یک ماهی‌تابه بزرگ ۲/۱ فنجان کره را ذوب کنید. ماهی‌تابه را از روی حرارت بردارید و با شکر کم کالری، تخم مرغ و ۱ قاشق چای‌خوری وانیل خوب مخلوط کنید. ۳/۱ فنجان پودر کاکائو، ۲/۱ فنجان آرد، نمک و پودر خمیر مایه را هم اضافه کنید و هم بزنید. خمیر بدست آمده را درون ظرفی که از قبل آماده کرده‌اید پخش کنید. اجازه دهید که مواد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فری که از قبل گرم کرده‌اید، پخته شود. همین زمان برای پخت مواد کافیست.

آماده سازی خامه:

۳ قاشق سوپ‌خوری کره نرم‌شده، ۳ قاشق سوپ‌خوری کاکائو، عسل، ۱ قاشق چای‌خوری عصاره وانیل و ۱ فنجان شکر کم کالری را با هم مخلوط کنید. آنقدر مواد را هم بزنید تا مایه‌ای یکدست و نرم حاصل شود. این مواد را روی براونی‌های گرم بمالید و سرو کنید.