آشپــــــزی آشپــــــزی

کیک کدو تنبل

طرز تهیه: 1- فر را روشن کرده و دمای آن را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم کنید. 2- آرد سفید، آرد گندم کامل، بیکینگ پودر، شکر مخصوص آشپزی ماردین، دارچین، میخک و جوز هندی را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. سفیده تخم مرغ، آب، و کدو تنبل را به ترتیب با همزن زده و مخلوط کنید. سپس این خمیر بدست آمده را به مواد فوق اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند . در نهایت کشمش و گردو را به خمیر اضافه و با لیسک بهم بزنید. 3- خمیر را به صورت یکنواخت در قالبی مستطیل یا مربع ریخته و روی آن را با لیسک صاف می کنیم و درون فر می گذاریم. 4- زمان پخت این کیک 25 تا 30 دقیقه خواهد بود. پس از برشته شدن روی کیک و پخت کامل آن صبر کنید تا کاملا سرد شود، سپس به قطعات مربعی شکل با اندازه ی دلخواه، آن را برش دهید.