آشپــــــزی آشپــــــزی

پای سیب ماردینی

طرز تهیه: اول تمام مواد رو اندازه بگیرین و آماده کنین. بعد فر رو روی دمای 175 درجه روشن کنین. ابتدا روغن کره و شکر را خوب میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد وانیل رو به تخم مرغ اضافه کرده و دونه دونه به مواد اضافه میکنیم و خوب میزنیم. آرد و بکینگ پودر و رو الک کرده تو 2 مرحله با شیر به تناوب به مواد اضافه کرده و هم میزنیم. وقتی مواد یکدست شد نصف رو توی قالب ریخته روش سیب حلقه شده (حلقه ها نباید خیلی نازک باشن)که روش دارچین و شکر پاشیده بودین رو قرار بدین و دوباره از مواد کیک روش میریزیم. توی فر گرم شده با دمای 175 حدود 30 تا 35 دقیقه میذاریمش. بعد با یه خلال دندون تست کنین.اگه روش هنوز طلایی نشده بود میتونین پنج دقیقه شعله بالا رو روشن کنین.بعد از پخت از فر در بیارین و روی توری بذارید تا کاملا خنک بشه.