آشپــــــزی آشپــــــزی

رول کلم

ابتدا کلم را همراه با پیاز در قابلمه ای بزرگ برای مدت 5 دقیقه بپزید. سپس کلم را از پیاز ها جدا کرده در ظرفی دیگر قرار دهید تا خشک شده و آب آن گرفته شود. سپس گوشت را با پودر سیر، فلفل و ½ فنجان آب گوجه فرنگی مخلوط کنید.سپس مخلوط حاصل را به 18 قسمت تقسیم کنید. پس از این که کلم خشک شد، برگه های آن را جدا کرده و یک قسمت از مخلوط گوشت را در داخل هر کدام قرار دهید. سپس هر برگ را لوله (رول) کرده و با خلال دندان بست دهید. سپس رول ها را در داخل ظرف حاوی پیاز های پخته شده قرار دهید. سپس شیرین کننده ماردین و آب لیمو را با باقی مانده آب گوجه فرنگی مخلوط کرده و روی رول های کلم و گوشت بریزید. درب ظرف را گذاشته و به مدت یک ساعت با حرارت آرام بپزید تا جوش آید (توجه داشته باشد که چنانچه قبل از یک ساعت کلم ها کاملاً نرم شده و گوشت پخته بود غذا حاضر است).