آشپزی آشپزی

  • مسقطی پرتقالی رژیمی

    طرز تهیه: در قابلمه ای آب پرتقال و نشاسته ذرت و رنده ی پوست پرتقال و شکر آشپزی ماردین را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار داده و مرتب هم زده تا به صورت مخلوطی غلیظ در آید. سپس مواد را در ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با فیله پرتقال...


  • ژله ی پفکی (رژیمی و سالم)

    ژله ی پفکی، یک دسر خوشمزه و کاملاً رژیمی به حساب میاد. این دسر رو میتونید در طعم های مختلف و با طعم دهنده های دلخواهتون تهیه کنید و ازش لذت ببرید.


  • کیک سیب با سس مخصوص

    طرز تهیه کیک سیب: ابتلا در یک کاسه کوچک کران بری و آب را مخلوط کنید و به مدت یک ساعت بگذارید داخل آن بماند تا کران بری پف کند. بعد آب را دور بریزید و کران بری ها را کنار بگذارید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید و...


  • تارت توت فرنگی

    اگر مایلید مهمان‌های‌تان را با یک دسر متفاوت غافل‌گیر کنید  پیشنهاد می‌کنیم دسر تارت توت فرنگی را تهیه کنید. طرز تهیه خمیر تارت: برای تهیه خمیر تارت آرد، شکر و نمک را چند بار الک کرده و کره را به قطعات ریز خرد کنید و به کاسه اضافه کنید. با دستتان کره را به خورد آرد دهید تا...


  • کاپ کیک سیب و هویج

    طرز تهیه: ابتدا فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد از قبل گرم کنید. در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر کم کالری، بکینگ پودر، جوش شیرین، دارچین، جوز هندی، میخک و نمک را ترکیب کنید. سپس روغن و تخم مرغ‌ها را به آن اضافه نمایید . در نهایت سیب، هویج، گردو و نارگیل را نیز...


  • بیسکویت شکلاتی

    ابتدا فر را روشن کرده و روی دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سانتی گراد ) قرار می‌دهیم. در یک ظرف بزرگ کره و شکر کم کالری ماردین را مخلوط می‌کنیم و سپس تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده و اضافه می‌کنیم . آرد ، کاکائو ، جوش شیرین و نمک را الک...